Well-Baby Wonders 7 practici esențiale de sănătate pentru micuțul tău

Alăptarea este cea mai bună regim de a vă hrăni nou-născutul. Oferă bebelușului dumneavoastră toți nutrienții de oricare are straja pentru o creștere și o propasire sănătoasă. Alăptarea vă ajută, de asemanat, să vă protejați copilul de infecții. Dacă nu poți să alăptezi sau dacă alegi să nu alăptezi, poți să-ți hrănești copilul cu buruiana-magareasca; colb. Bebelușii hrăniți cu buruiana-magareasca; colb musai să fie hrăniți după un ceasornic, de consuetudine la orisicine 2-3 ore. Este insemnat să mențineți capul și gâtul nou-născutului sprijinite apoi când îi hrăniți. Aiest ocupare va a sprijini la prevenirea sufocării acestora. De asemanat, ar impune să eructați copilul după orisicine alăptare. Aiest ocupare va a sprijini la eliberarea oricărui gaz pe oricare l-ar fi înghițit. Nou-născuții musai să doarmă spornic. De consuetudine, vor a somna gata 16-18 ore pe zi. Este insemnat să lași copilul să doarmă cât de spornic are straja. De asemanat, este […]

Well-Baby Wonders 7 practici esențiale de sănătate pentru micuțul tău

Well-Baby Wonders: Practici esențiale de sănătate

Alăptarea este cea mai bună regim de a vă hrăni nou-născutul. Oferă bebelușului dumneavoastră toți nutrienții de oricare are straja pentru o creștere și o propasire sănătoasă. Alăptarea vă ajută, de asemanat, să vă protejați copilul de infecții.

Dacă nu poți să alăptezi sau dacă alegi să nu alăptezi, poți să-ți hrănești copilul cu buruiana-magareasca; colb. Bebelușii hrăniți cu buruiana-magareasca; colb musai să fie hrăniți după un ceasornic, de consuetudine la orisicine 2-3 ore.

Este insemnat să mențineți capul și gâtul nou-născutului sprijinite apoi când îi hrăniți. Aiest ocupare va a sprijini la prevenirea sufocării acestora.

De asemanat, ar impune să eructați copilul după orisicine alăptare. Aiest ocupare va a sprijini la eliberarea oricărui gaz pe oricare l-ar fi înghițit.

Nou-născuții musai să doarmă spornic. De consuetudine, vor a somna gata 16-18 ore pe zi. Este insemnat să lași copilul să doarmă cât de spornic are straja.

De asemanat, este insemnat să creați o rutină de culcat pentru copilul dumneavoastră. Aiest ocupare îi va a sprijini să învețe să adoarmă singuri.

Nou-născutul dumneavoastră va impune să-i fie luată concordant fierbinteala. Puteți a sluji un termometru rectal sau un termometru pentru auricula.

De asemanat, ar impune să fii cu ochii pe greutatea bebelușului tău. Ar impune să se îngrașeze în mod neschimbator. Dacă sunteți îngrijorat de greutatea bebelușului dvs., discutați cu medicul dumneavoastră.

Nou-născuții sunt expuși riscului de infecție. Este insemnat să păstrați mâinile și picioarele bebelușului dumneavoastră curate. De asemanat, musai să vă spălați mâinile înainte și după ce vă manipulați copilul.

Bebelușul dumneavoastră va impune să-și facă imunizări într-un ceasornic statornicit. Aceste imunizări vor a sprijini la protejarea lor de zacea grave.

Este insemnat să vă duceți copilul la vraci pentru controale regulate. Aceste controale vor a se incumeta medicului dumneavoastră să monitorizeze creșterea și dezvoltarea bebelușului.

Îngrijirea unui nou-născut candai fi o asmutire, dar este și exceptional plină de satisfacții. Urmând aceste practici esențiale de sănătate, puteți a sprijini copilul să aibă un început de viață sănătos și favorabil.

(*7*)

Fabulatie Răspuns Îngrijirea nou-născutului(*7*) Cum să ai grijă de un nou-născut, inclusiv hrănirea, punerea scutecelor, îmbăierea și înfășarea(*7*) Lucruri de cumpărat pentru un nou-născut(*7*) O listă de articole esențiale pentru un nou-născut, inclusiv îmbrăcăminte, scutece și proviant pentru hrănire(*7*) Cum să ai grijă de un nou-născut(*7*) Sfaturi intre cum să ai grijă de un nou-născut, inclusiv cum să-l eructe, cum să-l liniștești când plânge și cum să-l faci să doarmă(*7*) Hrănirea unui nou-născut(*7*) Informații intre cum să hrăniți un nou-născut, inclusiv alăptarea, hrănirea cu buruiana-magareasca; colb și suplimentele(*7*) Schimbarea scutecelor unui nou-născut(*7*) Sfaturi intre cum să puneți scutece unui nou-născut, inclusiv cum să schimbați un pelinca, cum să preveniți erupția cutanată și cum să aruncați scutecele(*7*)

Well-Baby Wonders: Practici esențiale de sănătate

II. Lucruri de cumpărat pentru un nou-născut

Când aștepți un nou nou-nascut, candai fi numai să știi ce musai să cumperi. Există o catime atât de acut de lucruri diferite și este ușor să fii copleșit. Dar nu vă faceți curata, suntem aoace pentru a vă a sprijini.

În aiest pont, vom darui o cautatura inspre articolelor esențiale de oricare aveți straja pentru nou-născutul dvs. De asemanat, vă vom a da câteva sfaturi intre cum să economisiți bani la achizițiile de echipamente pentru bebeluși.

Subiecte Conexe  Chicoteli din belșug Arta divertismentului pentru bebeluși Cum să-ți ții micuțul să râdă și să se angajeze toată ziua

Așadar, fie că tocmai începeți să vă pregătiți registrul pentru copii sau că sunteți în căutarea unor cunostinta esențiale de ultimă oră, citiți mai mult pentru recen-samant noastră cu lucrurile pe oricare musai să le cumpărați pentru un nou-născut.

III. Cum să ai grijă de un nou-născut

Îngrijirea unui nou-născut candai fi atât captivantă, cât și copleșitoare. Există o catime atât de acut de lucruri de învățat și de făcut și este ușor să simți că nu faci totul interj. Dar nu-ți deveni curata, nu ești retras. Iată câteva sfaturi oricare te vor a sprijini să ai grijă de nou-născutul tău:

  • Hrăniți-vă copilul la chemare.
  • Eructați copilul după alăptare.
  • Schimbați-i adesea scutecul bebelușului.
  • Faceți imbaiere copilului o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Înfășați copilul pentru a-l a sprijini să doarmă.
  • Obișnuiește-ți copilul cu o rutină de culcat.
  • Fii răbdător și doritor cu copilul tău.

Pentru mai multe informații intre cum să aveți grijă de un nou-născut, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu moașa.

Well-Baby Wonders: Practici esențiale de sănătate

IV. Hrănirea unui nou-născut

Alăptarea este cea mai bună regim de a vă hrăni nou-născutul. Oferă bebelușului dumneavoastră toți nutrienții de oricare are straja pentru o creștere și o propasire sănătoasă. Laptele mamesc conține, de asemanat, anticorpi oricare vă ajută să vă protejați copilul de infecții.

Dacă nu poți să alăptezi sau dacă alegi să nu alăptezi, poți să-ți hrănești bebelușul cu buruiana-magareasca; colb. Enunt este un metah pe bază de buruiana-magareasca; oricare este conceput pentru a a aseza necesitatile nutriționale ale sugarilor.

Când începeți să vă hrăniți nou-născutul, va impune să-l hrăniți la orisicine 2-3 ore. Pe măsură ce bebelușul tău crește, cesta va a se cuveni să treacă mai spornic între alăptari.

Iată câteva sfaturi pentru hrănirea nou-născutului:

  • Țineți copilul într-o poziție confortabilă. Le poți ține în brațe sau poți a sluji o pernă de alăptare pentru a le susține capul și corpul.
  • Asigurați-vă că zăvorul copilului dumneavoastră este interj. Dacă zăvorul copilului dumneavoastră nu este interj, este eventual să nu primească indestulator buruiana-magareasca;.
  • Începeți cu un ritmica caldicel și blând. Nu vrei să-ți copleșești copilul.
  • Eructați-vă copilul adesea în timpul și după hrănire.

Dacă aveți întrebări intre hrănirea nou-născutului, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu moașa.

Well-Baby Wonders: Practici esențiale de sănătate

V. Schimbarea unui nou-născut

Schimbarea scutecelor unui nou-născut candai fi o sarcină descurajantă, dar este insemnat să o faci interj pentru a-ți menține copilul adevarat și sănătos. Iată câteva sfaturi pentru adauga scutece unui nou-născut:

* Folosește un pelinca adevarat de orisicine dată când schimbi copilul.
* Asigurați-vă că scutecul are dimensiunea potrivită pentru copilul dvs.
* Îndoiți partea din față a scutecului în sus și asupra stomacul copilului.
* Fixați scutecul aferim în jurul taliei bebelușului.
* Lăsați puțin spațiu pentru ca bebelușul să se miște.
* Verificați adesea scutecul pentru scurgeri.
* Schimbati scutecul bebelusului acusi ce cesta devine ud sau manjit.

Schimbarea scutecelor unui nou-născut candai fi dezordonată, dar este o fragment importantă a îngrijirii copilului tău. Urmând aceste sfaturi, puteți deveni din scutece o sarcină mai ușor de gestionat.

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru adauga scutece unui nou-născut:

* Folosiți o cremă pentru erupția de pelinca pentru a atentiona erupția de pelinca.
* Schimbați scutecul bebelușului pe o masă de înfășat sau pe altă suprafață plană.
* Păstrați un pelinca adevarat în imprejurime când vă schimbați copilul.
* Spălați-vă mâinile înainte și după schimbarea scutecului bebelușului.
* Aruncați scutecele murdare într-un coș de tranz astupat.

VI. Înfășați un nou-născut

Înfășarea este o tehnică de înfășurare confortabilă a unui nou-născut într-o pătură pentru a-l a sprijini să se simtă în siguranță și să doarmă mai aferim. Este deseori nimerit nou-născuților oricare sunt agitați sau au probleme cu somnul.

Subiecte Conexe  Gastronomic Gems O carte de bucate pentru a crea mese delicioase și hrănitoare pentru copilul tău

Pentru a înfășa un nou-născut, veți presa straja de o pătură sau o cârpă de muselină. Îndoiți pătura în jumătate pe perioada, atunci așezați copilul spre ei cu capul la faldă. Aduceți cele două capital ale păturii asupra corpul bebelușului și puneți-le în colateral. Brațele bebelușului ar impune să fie înfășat pe cadavru, iar picioarele să fie ușor depărtate.

Înfășarea candai a sprijini la reducerea reflexului de tresărire, oricare candai suscita copilul. De asemanat, candai a sprijini la menținerea copilului prietenos și lesnicios. Cu toate acestea, este insemnat să vă asigurați că copilul nu este înfășat exagerat strâns, invidie aiest ocupare i-ar a se cuveni restricționa respirația.

Dacă vă îngrijorează înfășarea bebelușului, discutați cu medicul sau sprijin. Ei vă pot sfătui cu cautatura la cel mai bun mod de a vă înfășa copilul și de a vă a se implini că sunt în siguranță.

VII. Înfășați un nou-născut

Înfășarea este o tehnică oricare implică înfășurarea confortabilă a unui nou-născut într-o pătură pentru a-l a sprijini să se simtă în siguranță și să doarmă mai aferim. De asemanat, se inchipui că ajută la reducerea riscului de sindrom al morții subite a sugarului (SIDS).

Pentru a înfășa un nou-născut, veți presa straja de o pătură de aprobare sau de o pătură de înfășat. Pătura ar impune să fie indestulator de acut pentru a înfășura copilul din cap până în cracana, cu indestulator spațiu pentru a adasta mișcarea.

Iată pașii intre cum să înfășați un nou-născut:

  1. Așezați copilul pe carca pe o suprafață plană.
  2. Așezați pătura pe perioada spre copilului, cu centrul păturii la pieptul copilului.
  3. Aduceți cele două colțuri inferioare ale păturii asupra picioarele bebelușului și puneți-le în colateral.
  4. Aduceți cele două colțuri superioare ale păturii spre capului bebelușului și încrucișați-le în fața pieptului copilului.
  5. Puneți capetele păturii în colateral, asigurându-vă că brațele copilului sunt înfipte și că pătura este confortabilă, dar nu exagerat strânsă.

Odată ce copilul este înfășat, ar impune să verificați pentru a vă a se implini că este lesnicios și că pătura nu este exagerat strânsă. Brațele bebelușului musai să fie înfipte, iar pătura musai să fie confortabilă, dar nu exagerat strânsă. Copilul ar impune să își poată mișca slobod picioarele și picioarele.

Înfășarea candai fi o regim utilă de a a sprijini copilul să doarmă mai aferim. Cu toate acestea, este insemnat de reținut că nu tuturor bebelușilor le place să fie înfășați. Dacă bebelușului tău nu pare să-i placă să fie înfășat, poți încerca alte modalități de a-l a sprijini să doarmă, cum ar fi folosirea suzetei sau a zgomotului alb.

Fă-ți copilul nou-născut să doarmă

A a aromi copilul nou-născut candai fi o asmutire, dar există câteva lucruri pe oricare le puteți deveni pentru a a sprijini.

În intaiul rând, creați o rutină de culcat și respectați-o cât mai spornic eventual. Aiest ocupare va a sprijini copilul să învețe când este timpul să se culce.

În al doilea rând, asigură-te că dormitorul bebelușului tău este întunecat, liniștit și răcoros.

În al treilea rând, încercați să evitați să vă stimulați exagerat spornic copilul înainte de culcat. Aceasta înseamnă că nu există zgomote dansele, lumini strălucitoare sau joc dur.

În al patrulea rând, dacă bebelușul tău are dificultăți în a a aromi, poți încerca să-l înfășești sau să-i a da o suzetă.

În sfarsit, ai răbdare. Eventual mentine nitel stagiune pentru ca bebelușul tău să învețe să doarmă noaptea.

Subiecte Conexe  Inimi fericite care hrănesc sănătatea emoțională la sugari

Dacă sunteți îngrijorat de somnul bebelușului dvs., discutați cu medicul dumneavoastră.

Calmează un nou-născut oricare plânge

Există multe lucruri oricare pot deveni un nou-născut să plângă. Unele intra- cele mai frecvente cauze includ:

  • Nemancare
  • Oboseală
  • Inconfort
  • Suprastimulare
  • Cercetare

Eventual fi abia să-ți dai beneficiu ce este în neregulă cu un nou-nascut oricare plânge, dar există câteva lucruri pe oricare le poți încerca să-l aline.

  • Încearcă să-ți hrănești copilul. Dacă le este nemancare, de consuetudine se vor a salvgarda din plâns după ce au mâncat.
  • Legănați-vă copilul sau țineți-l alaturi. Aiest ocupare îi candai a sprijini să-i consoleze și să se simtă în siguranță.
  • Înfășează-ți copilul. Aiest ocupare îi candai a sprijini să-i calmeze și să-i facă să se simtă în siguranță.
  • Oferă-i copilului tău o suzetă. Aiest ocupare candai a sprijini la calmarea lor și la ameliorarea oricărei dureri pe oricare o pot a proba.
  • Porniți un ocrotit cu agitatie alb. Aiest ocupare candai a sprijini la înecarea altor zgomote oricare ar a se cuveni să-ți deranjeze copilul.

Necaz bebelusul tau deja jeli apud ce a calire aceste lucruri, este insemnat sa-l duci la vraci. Este eventual să existe o afecțiune medicală oricare cauzează plânsul.

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a duce un nou-născut oricare plânge:

  • Încercați să rămâneți contract și răbdător. Un bebeluș oricare plânge candai fi stresant, dar este insemnat să reții că nu încearcă să te supere.
  • Cântați bebelușului dvs. sau cântați muzică liniștitoare. Aiest ocupare le candai a sprijini să le calmeze și să le relaxeze.
  • Fă imbaiere copilului tău. O imbaiere caldă le candai a sprijini să le calmeze mușchii și să-i facă să se simtă mai lesnicios.
  • Du-ți copilul la calatorie. Aerul proaspăt și mișcarea le pot dispune atenția de la plâns.

Cu răbdare și puțină încercare și pacat, vei a se cuveni găsi ce funcționează cel mai aferim pentru a-ți duce nou-născutul oricare plânge.

Î: Fiecare este cel mai bun mod de a înfășa un nou-născut?

O: Există multe moduri diferite de a înfășa un nou-născut, dar cel mai insemnat ocupare este să vă asigurați că copilul este lesnicios și în siguranță. O regim obișnuită de a înfășa un bebeluș este să-l așezi pe carca cu brațele în colateral. Atunci, îndoiți pătura asupra pieptul copilului și înfigeți capetele în colateral. De asemanat, puteți înfășa copilul într-o nebunie în plumb burrito, înfășurând pătura în jurul bebelușului din cap până în cracana și atunci împingând capetele în colateral.

Î: Cât de des ar impune să-mi hrănesc nou-născutul?

O: Nou-născuții musai hrăniți la chemare, adică ori de câte ori dau tatuaj de nemancare, cum ar fi plânsul sau înrădăcinarea. În colectiv, nou-născuții vor impune hrăniți la orisicine 2-3 ore în timpul zilei și la orisicine 3-4 ore noaptea. Cu toate acestea, orisicine nou-nascut este pestrit, așa că candai fi obligatoriu să ajustați programul de hrănire pentru a a aseza necesitatile individuale ale copilului dumneavoastră.

Î: Cum pot să-mi ajut nou-născutul să doarmă noaptea?

O: Nu există un răspuns incomparabil la această întrebare, invidie orisicine nou-nascut este pestrit. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe oricare le puteți deveni pentru a a sprijini copilul să doarmă noaptea, cum ar fi:

  • Creați o rutină de culcat și respectați-o cât mai spornic eventual.
  • Asigurați-vă că chelar bebelușului este întunecată, liniștită și răcoroasă.
  • Înfășați copilul pentru a-l a sprijini să se simtă în siguranță.
  • Eructați copilul după alăptare.
  • Evitați suprastimularea bebelușului înainte de culcat.

Dragomir Tabacu este fondatorul balgia.com, un blog dedicat celor care caută informații relevante și inspirație în diverse domenii. Cu o experiență vastă în domeniul tehnologiei și al dezvoltării personale, Dragomir a dorit să creeze o platformă care să aducă împreună pasiunea pentru învățare și dorința de a ajuta alți oameni să își îmbunătățească viața. Pe lângă activitatea sa ca antreprenor, Dragomir este un susținător al educației continue și al inovației, iar în fiecare articol publicat își pune amprenta dedicată și autentică.

  • Total 317 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

Descoperiri vesele Cele mai bune jucării pentru a -ți ajuta copilul să crească și să învețe

Cel Mic 4 săptămâni inainte de

CuprinsIi. Tipuri de jucării pentru copiiIii. Beneficiile jucăriilor pentru bebelușiIv. Cum să alegi jucăriile pentru bebelușiV. Sfaturi de siguranță pentru jucării pentru copiiVII. Cum să curățați jucăriile pentru bebelușiDepozitarea jucăriilor pentru copiiCuriozități Descoperiri bucuroase: angajarea jucăriilor pentru creșterea bebelușului Ii. Tipuri de jucării pentru copii Iii. Beneficiile jucăriilor pentru bebeluși Iv. Cum să alegi jucăriile pentru bebeluși V. Sfaturi de siguranță pentru jucării pentru copii VI De oriunde să cumpărați jucării pentru copii VII. Cum să curățați jucăriile pentru bebeluși Viii. Depozitarea jucăriilor pentru copii Curiozități X. Jucării Caracteristici Jucării pentru bebeluși Culori și modele strălucitoare Texturi moi Ușor de înțeles Apuca freamat Jucării de vegetatie Asistenta cu abilitățile motorii Ajutați la rezolvarea problemelor Asistenta cu dezvoltarea limbajului Asistenta cu dezvoltarea socială Jucării pentru copii pentru copii Mai complexe decât jucăriile pentru copii Încurajează explorarea Încurajează creativitatea Încurajați jocul inventiv Jucării de învățare Învață culori, forme, numere, literatura Asistenta cu […]

Bossoms Blossoms Judful Floral Nursery Decor, care este bun pentru sănătatea bebelușului

Cel Mic 4 săptămâni inainte de

Cuprins2.. Tendințe de priveliste pepinieră3. Alegerea decorului de pepinieră simetric4. Decorul de creșă prietenesc cu bugetul5. Priveliste pepinieră DIY6. Sfaturi de siguranță pentru decorul pepinieră7. Cum să decorați o creșă pentru gemeniCum să decorați o creșă pentru băiețiCum să decorați o creșă pentru fete10. Întrebat adeseori 1.. 2.. Tendințe de priveliste pepinieră 3. Alegerea decorului de pepinieră simetric 4. Decorul de creșă prietenesc cu bugetul 5. Priveliste pepinieră DIY 6. Sfaturi de siguranță pentru decorul pepinieră 7. Cum să decorați o creșă pentru gemeni 8. Cum să decorați o creșă pentru băieți 9. Cum să decorați o creșă pentru fete 10. Întrebat adeseori Priveliste pepinieră Caracteristici de flori de sărituri Priveliste pepinieră florală Ingloba o variatie de imprimeuri și motive florale Priveliste jucăuș de pepinieră Ingloba stire distractive și capricioase Priveliste de creșă sănătoasă Fabricat din materiale non-toxice Intenție de căutare Pentru a găsi priveliste de pepinieră care este atât […]

Serenitatea senzorială Un ghid pentru a -ți ajuta copilul să prospere

Cel Mic 4 săptămâni inainte de

CuprinsI. Cultura senzorială la copiiIi. Importanța dezvoltării senzorialeIv. Cum se întâmplă dezvoltarea senzorialăV. Factori oricine afectează dezvoltarea senzorialăVI Tatuaj de stinghereala de procesare senzorialăVI Tatuaj de stinghereala de procesare senzorialăActivități pentru dezvoltarea senzorială I. Cultura senzorială la copii Ii. Importanța dezvoltării senzoriale Iii. Diferitele simțuri Iv. Cum se întâmplă dezvoltarea senzorială V. Factori oricine afectează dezvoltarea senzorială VI Tatuaj de stinghereala de procesare senzorială VII. Migala pentru stinghereala de procesare senzorială Viii. Activități pentru dezvoltarea senzorială Ix. Resurse pentru dezvoltarea senzorială Întrebări comune Afabulatie Caracteristici Dezvoltarea bebelușului – Cultura fizică Stimularea senzorială – Stimularea tactilă Educația timpurie a copilăriei – preșcolar Joc sensibil – Joc de apă Dezvoltarea copilului – Cultura socială I. Cultura senzorială la copii Dezvoltarea senzorială este procesul printru oricine copiii învață să interpreteze și să răspundă la stimuli din mediul lor. Este un dela multitudine oricine implică interacțiunea tuturor simțurilor, inclusiv configuratie, auz, jignire, chef și […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu